0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KAN OTKLONIO SVE DILEME: Poznat ishod priče između Bajerna i Kristijana Ronalda!

Objavljeno: 07.07.22 u 18:48

Legendarni čuvar mreže ističe da Bajern neće remetiti filozofiju kluba!

Aktuelni šampion Nemačke i jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige šampiona naredne sezone, Bajern Minhen, primer je fenomenalnog poslovanja fudbalskog kluba u Evropi. Bavarci odlično zarađuju od prodaje igrača, titula, uspeha, a kada je reč o kupovini – tada su veoma racionalni.

Bajern ne ulaže astronomske cifre novca za dovođenje pojačanja, već se strogo drži svoje filozofije. Da se klupski program neće menjati ni kada je u pitanju legendarni Kristijano Ronaldo, potvrdio je za tamošnje medije generalni menadžer Bavaraca, Oliver Kan. 

Nekadašnji golman nemačke reprezentacije otkrio je da Bajern nije zainteresovan za angažovanje slavnog Portugalca, koji trenutno brani boje Mančester junajteda.

-Poštujem Ronalda kao jednog od najvećih igrača u istoriji fudbala, ali bi potpisivanje ugovora sa njim bilo protivno filozofiji kluba – istakao je Kan u razgovoru za nemački ‘Kiker‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter