0
Evropske lige

Lazar Markovic celebrates after scoring a goal Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn Beograd, 30.09..2021. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

ENGLEZI SE ŠALE SA ČELSIJEM ZBOG LAZARA MARKOVIĆA: Plaćen je više nego Ronaldo – kakav potez londonskog kluba!

Objavljeno: 07.07.22 u 20:52

Ovo je nasmejalo mnoge.

U gotovo svim svetskim medijima, glavna tema ovog leta je status Kristijana Ronalda. Kako smo saznali od Fabricija Romana, portugalski fudbaler se neće naći na početku priprema, što je gotovo sve navelo na opciju napuštanja Junajteda.

Britanski list Dejlistar, piše da Čelsi sprema ponudu od 14 miliona funti za Ronalda, koji je sa Mančester junajtedom pod ugovorom do juna sledeće godine. Isti list takođe navodi i da je ovaj potez jadan, jer je Liverpul Benfiki za Lazara Markovića platio čak 20 miliona funti.

Što se tiče Ronaldovog transfera, za njega su još zainteresovani Bajern i Napoli, dok oni ipak, na nedeljnom nivou za njega ne mogu da izdvoje 480 hiljada funti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter