0
ATP

FOTO: Wimbledon @Wimbledon/ Twitter

‘KRALJ ŠLJAKE’ ZABRINUO SVOJE NAVIJAČE: Rafa se nada da će moći na teren protiv Kirjosa! (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.22 u 22:20

Bolovi u stomaku su  razlog za brigu!

Četvrti polufinalista ovosezonskog Vimbldona je Rafael Nadal! Legendarni Španac je nakon mnoštva preokreta, nakon četiri sata i 19 minuta duge borbe, uspeo da savladala Amerikanca, Tejlora Frica sa 3:2 u setovima. Popularni Rafa, koji je u jednom momentu sredinom drugog seta bio na ivici predaje meča zbog problema sa trbušnim mišićima, slavio je sa 3:6, 7:5, 3:6, 7:5, 7:6 (10:4).

Rafael se oglasio po završetku meča, u kojem je uživala mnogobrojna publika na Centralnom terenu, ali i ona pored ‘malih ekrana’.

-Nadam se da ću moći da igram taj meč, to je najvažnije. Nik je sjajan igrač, igra odlično na travi i moraću da odigram maksimalno da bih imao šanse – počeo je Nadal, a zatim se osvrnuo na bolove koje je osećao tokom današnjeg duela:

-Telo je generalno dobro, ali stomak baš i nije. Abdomen. Moraću da nađem način da serviram drugačije i da se adaptiram. Mislio sam u nekoliko trenutaka da neću moći da završim meč, ali gurala me je energija sa tribina.

Španac je oduševljen podrškom publike, a pogotovo kvalitetom tenisa koji je pružio njegov rival.

-Ne znam kako sam pobedio, iskreno. Uživam da igram ovakve mečeve. Ne mogu dovoljno da se zahvalim publici za podršku. Sve čestitke i Tejloru, igra sjajno tokom čitave sezone. Što se mene tiče, nije bio lak meč – istakao je Nadal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter