0
ATP

@Wimbledon

SINER OTKRIO ŠTA JE BIO KLJUČ VELIKOG PREOKRETA: Od ovog momenta je Novak igrao bolje!

Objavljeno: 05.07.22 u 21:19

Italijan iskren nakon poraza.

Novak Đoković, srpski teniser, posle velikog preokreta se plasirao u polufinale Vimbldona tako što je pobedio Janika Sinera sa 3:2 (5:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:2). Đoković je imao zaostatak od dva seta, a onda je podigao nivo igre i potpuno slomio rivala, uz pregršt atraktivnih poteza, po kojima je postao prepoznatljiv tokom bogate karijere. Nakon meča mladi teniser iz Italije je podelio svoje viđenje susreta.

– Igra se u pet setova. Kada vodite 2-0, svaki set igrate na najbolji način. U trećem setu sam servirao, bilo je 0:15 i poslao sam forhend u mrežu, 0:30. Onda je odigrao dobar poen. Umesto 15:30, bilo 0:40 i tada me je slomio. Od tog poena igrao je bolje. Kao što sam rekao, peti set sam odigrao na pravi način. Morao sam da uradim nešto više od toga, pošto je diktirao poene. To je to.

Dodao je i da dobro poznaje Novaka.

– Imamo sličan stil tenisa. Volim da treniram sa njim, dobro udara loptu. Sa jedne strane, to vam može pomoći, znaš šta da očekuješ. Sa druge strane, onda i jedan drugom znamo slabosti. Nakon zajedničkih treninga, obojica smo dobijali mečeve.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter