0
Evroliga

head coach Pablo Laso Euroleague Final4 semi final, Barcelona - Real Madrid, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LASO SE OGLASIO NAKON OTKAZA: Bruka Reala zbog smene oko lošeg zdravlja – ‘Mogu da vodim bilo koji klub’

Objavljeno: 05.07.22 u 16:59

Iskusni stračnjak smatra da može da vodi bilo koji klub.

Real Madrid je odlučio da se zahvali na saradnji dosadašnjem treneru Pablu Lasu, smatrajući da ne može da vodi klub nakon srčanog udara koji je imao nedavno. Ipak, ne misle sve tako.

Najpre je kardiolog zadužen za brigu o zdravlju trenera istakao da ne postoje smetnje da se on bavi svojim poslom, a nakon svega se oglasio i sam trener.

Laso je oobjasnio kako stoje stvari, a nema sumnje da će njegova izjava, izazvati dodatnu buru, jer navijači kraljevskog kluba uveliko negoduju zbog njegovog odlaska.

– Srećan sam da sa svima podelim da sam dobio potvrdu od doktora koji su me lečili da mogu da vodim bilo koji profesionalni klub, napisao je Pablo Laso na Tviteru i dodao:

– Hvala na pažnji koju ste mi poklonili od juče, a uskoro ću se i zvanično obratiti u medijima da sve objasnim.

Nezvanične informacije govore da je Real Madrid objavio saopštenje o odlasku Pabla Lasa dva sata pre nego što je i završio njegov pregled kod kardiologa, a navodno, posle dužih konsultacija sa specijalistima.

Da podsetimo, Laso je bio od 2011. godine trener Real Madrida, a zameniće ga njegov pomoćnik Hesus Mateo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter