0
Evroliga

head coach Pablo Laso Euroleague Final4 semi final, Barcelona - Real Madrid, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

REAL SE PROPISNO OSRAMOTIO: Laso je kod njih od 2011. godine, a način na koji je otišao je užasan!

Objavljeno: 05.07.22 u 12:17

Navijači su besni zbog ovog poteza.

Mnogi ljubitelji košarke zabrinuli su se kada je Pablo Laso doživeo srčani udar. Srećom, proslavljeni trener Reala iz Madrida je sada dobro, a juče je objavljena vest da je klub zbog zdravstvenih razloga odlučio da raskine saradnju sa njim.

Španski velika nej od starta tvrdio da Laso nije u stanju da vodi ekipu, pšto je mnogima bilo sumnjivo, a sada, dan nakon otkaza se klupko odmotava. Španska Marka je iznela detalje koji su šokirali javnost, a one dolaze od doktora koji je lečio Lasa.

BELGRADE, SERBIA – MAY 20: Head coach Pablo Laso of Real Madrid celebrates victory after the Turkish Airlines Euroleague Final Four Belgrade 2018 Final match between Real Madrid and Fenerbahce Istanbul Dogus at Stark Arena on May 20, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

U savršenom ste stanju da od sada trenirate bilo koji profesionalni tim, rekao je Lasu šef kardiologije.

Ono što je još šokantnije, jeste činjenica da je Laso iz bolnice izašao 2 sata pre saopštenja kluba da raskine saradnju sa njim, što samim tim znači da Real nije sačekao njegov medicinski izveštaj. Real se pravdao da se konsultovao sa ljudima iz sfere medicine, ali to ih neće oprati ovog puta.

Prema navodima istog lista, Laso je izrazito besan zbog ovog poteza kluba, u kome je istinska legenda. Detalje o njegovom nastavku karijere, sigurno ćemo saznati u skorije vreme, a očekuju se i izjave kako trenera, tako i ljudi iz Reala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter