0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SRPSKI KOŠARKAŠI UTUČENI: Više nemamo prava na kiks i moramo biti realni – teško je pričati nakon ovakvog meča!

Objavljeno: 04.07.22 u 22:11

Poraz koji može mnogo da nas košta.

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je drugi poraz u samo 4 dana, a ovog puta, bolja je bila selekcija Belgije u Nišu sa 73:74. Orlovi su ovim porazom znatno zakomplikovali situaciju u borbi za Svetsko prvenstvo, jer će u narednu fazu preneti skor 1-3, a rivali će nam biti Grčka, Turska i Velika Britanija.

Nakon ove utakmice, svoje utiske su izneli i srpski košarkaši Dejan Todorović, Ognjen Jaramaz i Aleksa Avramović. Prvi je istakao da je nakon ovakvog poraza jako teško bila što komentarisati i da moramo da budemo realni.

Jeste, sami ste rekli. Jako teško da se nešto prokomentariše kad se na ovakav način izgubi. Belgija je dala neke lake poene. Glavu gore, moramo da budemo realni. Idemo dalje, rekao je Todorović nakon meča.

Košarkaš Bajerna Ognjen Jaramaz potvrdio je da je ovo bila utakmica koja će ostaviti ogromne posledice po nas.

Teško je reći. Svi smo svesni posledica ovog poraza. na žalost, tako je, kako je. Mnogo je teško. Videćemo u drugom krugu šta može da se urdi. Nismo smeli da izgubimo tih 10 poena. Primili smo poene zbog loše komunikacije u odbrani. Eto, jedan flouter na kraju je rešio utakmicu. Ova utakmica će ostaviti posledice po nas. Mnogo je teško vratiti se posle ovoga, istakao je Jaramaz.

FOTO: Youtube/Screenshot

Najemotivnije izlaganje imao je Aleksa Avramović, koji do kraja nije mogao da odgovori na sva pitanja novinara. Košarkaš Partizana je svestan da Srbija više nema pravo na kiks i da će biti teško proći na SP.

Poraz koji veoma boli, ali znamo da sada nemamo nijedno pravo na kiks jer su oni u međusobnom skoru bolji od nas. Tri ekipe će se plasirati na Svetsko prvenstvo i nemamo pravo na kiks, reči su Alekse Avramovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter