0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

KIRJOS OŠTRO ODGOVORIO CICIPASU, SPOMENUO SRBINA: I ja bih bio ljut da me neko stalno pobeđuje!

Objavljeno: 03.07.22 u 15:36

Tenzije su na vrhuncu.

U jednom od najzanimljivijih mečeva u dosadašnjem toku Vimbldona sastali su se Nik Kirjos i Stefanos Cicipas, a slavio je australijski teniser sa 3:1. Naravno, navikli smo da kada god Kirjos igra, neki skandal mora da se dogodi, no ovog puta, on je bio posledica jednog poteza grčkog tenisera, koji je nakon jednog poena poslao loptu na tribini. Sve o tome možete pročitati OVDE!

Nakon svega, na Cicipasove reči odgovorio je Kirjos, rekavši da bi verovatno i on bio ljut da ga neko stalno pobeđuje. Takođe, dodao je i da on nikako nije bio siledžija prema Grku.

Ne znam šta da kažem. Kako sam ja to bio siledžija prema njemu? On je bio taj koji je mene gađao lopticama. On je bio taj koji je lopticom pogodio navijača. Ja nisam uradio ništa. Osim svojih prepirki sa sudijom, nisam uradio ništa da uvredim Stefanosa ili da mu bilo kako ukažem nepoštovanje. Verovatno bih i ja bio ljut da me neko stalno pobeđuje. Možda bi trebalo da smisli kako da me pobedi na terenu, pa onda da se okrene svojim planovima o tome da mi ne dozvoli da igram, počeo je Kirjos.

Potom je Kirjos napravio paralelu i sa prethodnim duelom, pomenuvši srpskog tenisera Filipa Krajinovića.

Kada sam igrao sa Filipom Krajinovićem on nije gađao lopticom navijače. Nije pogodio navijača. Zato sam i rekao sudiji da mislim da Stefanos ne treba da bude na terenu. Siguran sam da bih ja bio udaljen sa terena da su uloge zamenjene, zaključio je Kirjos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter