FOTO: Youtube/Screenshot
in ,

KADA ON IGRA SKANDALI SU NEMINOVNI: Kirjos otvoreno napao Cicipasa, Grk ga pogodio lopticom – „Jesi li glup ili šta“?! (VIDEO)

Samo je opomenut.

U jednom od najzanimljivijih mečeva u dosadašnjem toku Vimbldona sastali su se Nik Kirjos i Stefanos Cicipas. Naravno, navikli smo da kada god Kirjos igra, neki skandal mora da se dogodi, no ovog puta, on je bio posledica jednog poteza grčkog tenisera.

Nakon što je australijski teniser izjednačio rezultat na 1:1, Cicipas je očigledno pobesneo i lopticu poslao na tribine.

To je diskvalifikacija! Jesi li glup ili šta je? Znači možeš da udariš lopticu ka tribinama, pogodiš nekog i ne budeš diskvalifikovan? Treba li neko sad da bude povređen? Ti si sramota, bio je ljut Kirjos.

Nakon toga, već sredinom trećeg seta, Cicipas je želeo i da pogodi Kirjosa na mreži, pa je neoprezno smečovao loptu svom snagom, ali ga je u prvi mah promašio. Ipak, posle samo nekoliko gemova, Grk ga je i pogodio, a očigledna je bila i namera.

Sve to je uticalo na Australijanca, koji je ovog puta deluje bio u pravu, a tokom rasprave sa sudijom, pozvao se na situaciju koja se desila Novaku Đokoviću.

– Dovedi drugog supervizora, advokata. Šta se desilo Novaku? Udario je jako, ona je bila povređena? O moj Bože. Hoću supervizore. Ne možeš da baciš loptu u publiku, da pogodiš nekog i ne budeš diskvalifikovan, dodao je Kirjos.

Ipak arbitar je za sve Cicipasa kaznio samo opomenom, a odluka se nije menjala. Sve u svemu, na kraju je pobedu odneo Kirjos i to rezultatom 3:1 (6:7, 6:4, 6:3, 7:6).

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

RADNIČKI PORAŽEN U POSLEDNJEM KONTROLNOM MEČU: Poljaci pokazali kvalitet!

ZVEZDA OSTAJE BEZ NAJBOLJEG IGRAČA: Kalinić blizu transfera u Barselonu, poslata zvanična ponuda