Fudbal Soccer Okupljanje reprezentacije pred mec sa Litvanija Lithuania Liga Nacija Aleksandar Prijovic Stara Pazova, 03.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
in

SVE JE LAŽ – NIKAKVE TUČE NIJE BILO: Prijović demantovao novinske natpise na Instagramu – označio i Tošića! (FOTO)

Vest je zapalila internet.

Iako je po svim domaćim medijima kružila vest o navodnoj skandaloznoj tuči između Duška Tošića i Aleksandra Prijovića na jednom beogradskom splavu, se to je demantovao upravo fudbaler Vestern junajteda. Prijović je na svom Instagram profilu napisao da je sve laž i da nikakve tuče nije bilo, a u toj objavi, označio je Duška Tošića.

– Nikad nisam demantovao neistine o sebi. Ovaj put demantujem natpise u novinama, nikakve tuče nije bilo. Gluposti!!! SVE JE LAŽ, napisao je nekadašnji srpski reprezentativac na Instagramu.

FOTO: Instagram/prijo09

Naime, ranije je Kurir naveo da je došlo do verbalnog a potom i fizičkog kontakta između njih dvojice.

Prijović je ljut na Tošića jer mu je ovaj navodno „izbušio“ jedan jak transfer pre određenog vremena. Tada mu je i rekao da će ga prebiti kada ga vidi. E, ovo je bio taj momenta kada su se sreli. Prijović očito nije zaboravio na taj detalj i čim je video Tošića krenuo je ka njemu, istakao je neimenovani izvor tog portala.

 

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

STOLICA ZADOVOLJAN PRIPREMAMA: Jedna greška je presudila – glavni utisak je da su svi zdravi!

RADNIČKI PORAŽEN U POSLEDNJEM KONTROLNOM MEČU: Poljaci pokazali kvalitet!