0
Fudbal

Fudbal Soccer Okupljanje reprezentacije pred prijateljski mec sa Maroko (Marocco) i Nigerija (Nigeria) from left Matija Nastasic Aleksandar Prijovic Dusko Tosic and Aleksandar Mitrovic Stara Pazova, 20.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SKANDAL U BEOGRADU – POTUKLI SE DUŠKO TOŠIĆ I PRIJOVIĆ: Pesnice i psovke na sve strane – poznati svi detalji!

Objavljeno: 02.07.22 u 20:42

Ljudi nisu mogli da veruju.

Dva bivša reprezentativca Srbije, Aleksandar Prijović i Duško Tošić, potukli su se na jednom splavu u Beogradu, saznaje Kurir. Ovaj incident dogodio se sinoć oko 1, a sve to je gledalo više od 100 ljudi.

Isti portal saznaje da je Prijović pre svega vređao Tošića, dok je potom i nasrnuo na njega, a posle pesničenja, nekadašnji fudbaler, a sada menadžer je otišao sa splava.

Prijović je ljut na Tošića jer mu je ovaj navodno „izbušio“ jedan jak transfer pre određenog vremena. Tada mu je i rekao da će ga prebiti kada ga vidi. E, ovo je bio taj momenta kada su se sreli. Prijović očito nije zaboravio na taj detalj i čim je video Tošića krenuo je ka njemu, navodi izvor Kurira.

BELGRADE, SERBIA – NOVEMBER 20: Aleksandar Prijovic of Serbia in action during the UEFA Nations League C group four match between Serbia and Lithuania at Stadium FC Partizan on November 20, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images) Predrag Rajkovic of Serbia

Prijović je na splav stigao u društvu 3 devojke, dok je za separeom pored njega sedeo Duško Tošić sa svojim društvom. Kada ga je video, zbog gore navedenih razloga, Prijović je odmah krenuo ka Tošiću, a onda su krenule psovke, dok je ubrzo sve preraslo u fizički obračun.

Prijović je Tošića udario nekoliko puta pesnicom u glavu, a iako se Tošić žestoko branio, u jednom trenutku je završio na podu. Pojedinci su kada su videli čemu sve vodi, skočili i sprečili veći skandal, dok je ubrzo nakon svega, Tošić napustio splav.

Dusko Tosic Srbija – Svajcarska, Serbia – Switzerland, Kaliningrad, Rusija 22.6.1018. Jun 22. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Za ovo što mi „izbušio“ transfer prebiću te kad vidim, napisao je nedavno Prijović poruku Tošiću.

Podsećamo, obojica su bili članovi fudbalske reprezentacije Srbije. Aleksandar Prijović je trenutno član Vestern junajteda u Australiji, dok je Duško Tošić, nakon uspešne igračke karijere, rešio da se oproba u poslu fudbalskog menadžera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter