0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dejan Radonjic and Ognjen Dobric (L) Crvena Zvezda v Baskonia Vitoria-Euroleague 2021/22 Beograd, 03.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

RADONJIĆ ŽELI DA ODVEDE DOBRIĆA U PANATINAIKOS: Grci otkrivaju detalje – levoruki bek bi mogao u Atinu!

Objavljeno: 30.06.22 u 19:40

Imaće vremena da selektira ekipu.

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, odlučio je da ne produži ugovor sa srpskig šampionom, već da ode put Atine u Panatinaikos. On je sa grčkom ekipom potpisao dvogodišnji ugovor, a odmah po dolasku u klub, počele su priče o potencijalnim pojačanjima i ekipi kakvu bi Radonjić želeo.

Prvi na listi bio je Filip Petrušev, za koga se u srpskim medijima šuškalo da bi mogao da završi u Zvezdi ili Partizanu, dok je potom na red došao i Ognjen Dobrić. Grčki portal Sportdog, navodi da „Zeleni“ žele da dovedu levorukog šutera, koji je protekle sezone potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Sigurno je da obeštećenje u tom slučaju ne bi predstavljalo veliki problem, ali je naravno bitna želja i samog Dobrića. Ono što može da odigra ključnu ulogu, ako bi došlo do transfera, jeste poznanstvo između Radonjića i Dobrića, kao i njihova uspešna saradnja.

Što se tiče Crvene zvezde, sve je izvesnije da će klub posle Holinsa, Voltersa i Davidovca, napustiti Kuzmić i Kalinić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter