1
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dejan Radonjic Aba League season 2021/2022-Crvena Zvezda v KK Split Beograd, 24.09.2021. foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

RADONJIĆ BRŽI OD VEČITIH: Bivši trener Zvezde dovodi igrača kog su hteli i crveno i crno-beli

Objavljeno: 30.06.22 u 11:58

Posao bi uskoro mogao da bude završen.

Filip Petrušev, srpski košarkaš, uskoro bi mogao da potpiše ugovor sa Panatinaikosom. Ovaj talentovani centar u Efesu nije dobio minutažu kakvoj se nadao, iako je u taj tim stigao kao MVP ABA lige i košarkaš koji važi za veoma velikog talenta, što ipak nije bilo dovoljno Erginu Atamanu, koji ga je držao po strani.

Za njegove usluge su interesovanje već pokazliva najjači srpski klubovi, Crvena zvezda i Partizan, ali bi jedan mogao da bude brži. Kako navodi portal ‘Jurohups’, novi trener Panatinaikosa Dejan Radonjić na vrhu liste želja za novu sezonu ima upravo Petruševa.

Filip Petrusev Partizan – EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

Da podsetimo, mladi centar je trenutno sa reprezentacijom Srbije koja od 18.30 igra meč FIBA kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Letonije.

 

0
0

1 Komentara

  1. Petrusev nije centar, jer nema snagu, cvrstinu i masu…Zbog toga u Efesu nije prosao..Ako ode u PAO, uspece na poziciji 3, ponekad 4 ali retko….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter