1
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, finale Crvena Zvezda - Partizan kosarka, Nis, Srbija 20.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ DANAS U GRČKOJ: Crnogorski stručnjak ide na pregovore – Zvezda čeka odgovor!

Objavljeno: 29.06.22 u 11:33

Bliži se rasplet.

Nakon što je nekoliko igrača napustilo Crvenu zvezdu, navijači se brinu za ostanak trenera Dejana Radonjića. Iako je u više navrata isticao da postoji želja za ostankom u klubu, veliko je pitanje da li će se to ostvariti, a o razlozima za odlazak pisao je jedan grčki portal.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, Radonjić će danas otputovati u Atinu, na pregovore sa Panatinaikosom. Iako su pojedini mediji navodili da je sve već rešeno, do sada se grčki klub nije oglašavao.

Crnogoroskom treneru je navodno Panatinaikos prošle nedelje poslao ponudu, ali im je on poručio da pro treba da razgovara sa Crvenom zvezdom. Nakon toga, razgovor se vodio između crveno-belih i Radonjića, koji su mu dali rok do 30. juna da se izjasni da li prihvata ponudu da ostane.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter