0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic ULEB Euroleague Crvena Zvezda - Panathinaikos 4.11.2021. evroliga, Beograd,Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

EVO ŠTA SE RADONJIĆU NE SVIĐA U ZVEZDI: Postoje 4 razloga za odlazak – da li će se pronaći zajednički jezik?!

Objavljeno: 27.06.22 u 19:51

Sve je i dalje otvoreno.

Crvena zvezda se trenutno nalazi u sred velikih promena, pošto je nekoliko košarkaša napustilo klub, dok je i status Dejana Radonjića dosta upitan. Kako su saopštili iz kluba, Radonjiću je ponuđen ugovor i ima rok do 30. juna da donese odluku.

Ako napusti redove aktuelnog šampiona Srbije, navodno je prvi klub u trci za njegov potpis grčki velikan Panatiknaikos. Pouzdani mediji iz te zemlje, otkrili su i šta to crnogorskom stručnjaku smeta u Zvezdi, tačnije spisak od 4 razloga zbog čeka bi Radonjić mogao da ode iz kluba.

Delovalo je da je Dejan Radonjić veoma blizu obnavljanja ugovora sa beogradskim crveno-belima, ali neki događaji su u velikoj meri uticali na zaključenje tog sporazuma. Prema našim informacijama iz Srbije, crveno-beli su ponudili svom treneru zaradu od oko 300-400 hiljada evra. Radonjić hoće malo više od tog iznosa, dok nam je istovremeno rečeno da nije bio veoma srećan rastancima sa Ostinom Holinsom i Dejanom Davidovcem. Posebno je na drugog veoma računao na sledeću sezonu, dok istovremeno postoji strah od gubitka Nikole Kalinića, napisao je tamošnji portal TotalBasket.

Sve u svemu, na 2 stvari se trenutno ne može uticati (odlazak Holinsa i Davidovca), dok možda još uvek postoji prostora za povećanje Radonjićeve plate, ali i zadržavanja Nikole Kalinića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter