0
Košarka

Crvena Zvezda - Partizan ABA liga finale May, 29. 2022. Belgrade Serbia. 29.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SAOPŠTENJE SA MALOG KALEMEGDANA: ‘Dejan Radonjić ima zvaničnu ponudu za nastavka saradnje, njegov odgovor očekujemo do poslednjeg dana ovog meseca!’

Objavljeno: 27.06.22 u 14:24

Oglasili su se crveno-beli povodom aktuelne situacije.

Veoma je turbulentno ovih dana u KK Crvena zvezda. Brojni košarkaši su napustili klub, a danas se pojavila informacija da je i Dejan Radonjić na izlaznim vratima.

Tim povodom, klub sa Malog Kalemegdana se oglasio saopštenjem, koje vam prenosimo u celosti:

– KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost u cilju sprečavanja svih spekulacija, objavljivanja neistina i „bombastičnih“ i neproverenih naslova da trener Dejan Radonjić ima zvaničnu ponudu za nastavka saradnje.

Ponuda je rezultat intenzivnih razgovora koje smo vodili tokom sezone, a posebno nakon završetka Superlige Srbije, i radi se o dvogodišnjem nastavku saradnje.

Krajnji rok za konačan odgovor Dejana Radonjića na upućenu ponudu očekujemo do 30.06.2022.godine.

KK Crvena zvezda mts kao transparentan klub koji je o svemu u prethodnom periodu detaljno informisao javnost, počev od svog finansijskog poslovanja, o ishodu pregovora blagovremeno će obavestiti javnost – piše u saopštenju crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter