0
Košarka

Dejan Radonjic KLS Kosakraska liga Srbije, Crvena Zvezda - Mega polu finale 6.6.1017. JUN 6. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DELIJE NE MOGU DA VERUJU: Posle brojnih košarkaša, i Dejan Radonjić na izlaznim vratima Malog Kalemegdana!

Objavljeno: 27.06.22 u 13:35

Potres na Malom Kalemegdanu.

Na Malom Kalemegdanu se nešto dešava, što nikako nije dobro. U poslednjih nekoliko dana mnogo košarkaša je napustilo Crvenu zvezdu, a kako stvari stoje na izlaznim vratima je i trofejni stručnjak Dejan Radonjić, saznaje MaxBet sport.

Ovakav rasplet situacije apsolutno niko nije mogao da očekuje, s obzirom da je Crvena zvezda u sezoni za nama osvojila tripl krunu, odnosno ABA ligu, Kup Radivoj Koraća i KLS.

Dejan Radonjić i Nebojša Čović razgovarali su u četiri oka, ali dogovor nisu uspeli da pronađu.

Podsetimo, danas je klub sa Malog Kalemegdana napustio i Ostin Holins, a više o tome pročitajte OVDE.

Već se spekuliše oko Radonjićevog novog kluba, a jedan grči novinar objavio je senzacionalnu vest da je za iskusnog stručnjaka zainteresovan Panatinaikos.

Takođe, Radonjić bi mogao da krene i put Nemačke, pošto je interesovanje za trofejnog trenera pokazao i Bajern, na čijoj kluši sedi Andrea Trinkijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter