0
Košarka

from left Nikola Ivanovic Dejan Davidovac Nikola Kalinic Maik Zirbes and Austin Hollins Crvena Zvezda v FC Bayern Munich-Euroleague 2021/22 Beograd, 17.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SERIJA ODLAZAKA SA MALOG KALEMEGDANA: Posle Davidovca, još jedan sjajni košarkaš zvanično napustio Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 27.06.22 u 13:21

Još jedan odlazak.

Ovih dana na Malom Kalemegdanu odlasci se ređaju kao na traci. Crvenu zvezdu je juče napustio Dejan Davidovac koji je potpisao za CSKA iz Moskve, a danas je Makabi iz Tel Aviva predstavio novo pojačanje – Ostina Holinsa.

Iskusni bek će sa novim klubom potpisati dvogodišnji ugovor, a za klupski sajt je istakao da jedva čeka da postane deo istorije i tradicije.

– Uzbuđen sam zbog vizije trenera i organizacije. Ne mogu da dočekam da budem deo istorije i tradicije ovog kluba – kazao je Holins za klupski sajt.


Holins je sa crveno-belima minule sezone osvojio triplu krunu, a na evroligaškim utakmicama prosečno je beležio nešto više od osam poena i dva skoka.

Podsetimo, sa Malog Kalemegdana su do sada otišli Maik Cirbes, Nejt Volters i Dejan Davidovac, a još uvek se ne zna šta će biti sa Nikolom Kalinićem pošto se sve češće govori i o njegovom odlasku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter