0
Ostale lige

FOTO: Instant Foot ⚽️ @lnstantFoot/ Twitter screenshot

POGBA PRONAŠAO KLUB: Francuz potpisao za ATK Mohun Bagan!

Objavljeno: 26.06.22 u 23:59

Stariji brat Pola Pogbe sklopio je saradnju sa jednim od najboljih klubova iz Indije.

Florentin Pogba je u prethodnoj sezoni nastupao za Sošo i odigrao je 35 utakmica za francuskog drugoligaša. Florentin je jedan od trojice braće Pogba, a najpoznatiji je svakako Pol koji je trenutno fudbaler Mančester junajteda, ali prema pisanju medija blizu je povratka u Juventus.

Florentin Pogba je rođen 1990. godine i igra na poziciji centralnog beka i do sada je u karijeri nastupao i za Sedan, Sent Etjen, Genčlerbirligi i američki Atlanta Junajted. Takođe, braća blizanci Matijas i Florentin nastupaju za reprezentaciju Gvineje, dok dve godine mlađi Pol igra za Francusku, sa kojom će na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru imati priliku da odbrani najvredniji pehar u najbitnijoj sporednoj stvari na svetu.

Fudbalski klub ATK Mohun Bagan prošlu sezonu završio je na trećoj poziciji u domaćoj ligi, a u sledećoj će biti jači za Florentina Pogbu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter