0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

„FIDEO“ NAPUŠTA GRAD SVETLOSTI: Nova destinacija Torino!

Objavljeno: 26.06.22 u 18:03

Anhel di Maria bi uskoro trebalo da postane novo pojačanje Juventusa!

Kako je već odavno bilo poznato da „Fideo“ neće produžiti ugovor sa „svecima“, bilo je samo pitanje gde će nastaviti karijeru.

Iako je već u poznim igračkim godinama, još uvek ima vatre u svojim nogama i ne namerava da uspori. Čelnici „stare dame“ su u pregovorima sa di Mariom, u narednim danima očekuje se da stavi paraf na ugovor.

Još uvek se ne zna na koliko će ugovor biti potpisan, niti kolika će mu biti plata.

Juventus se ozbiljno pojačava za narednu sezonu! Pre par dana smo pisali da je Nejmara na pragu prelaska u redove giganta iz Torina, ukoliko dodje i do ovog transfera. Napad „stare dame“ biće strah i trepet timovima u Evropi.

Juventus nakon razočaravajuće sezone želi što pre da vrati titulu Serie A u svoju vitrinu, ali i da napadnu „ušati“ trofej. Poslednji put su ga osvojili 1996. Tada su u svojim redovima imali sprskog internacionalca Vladimira Jugovića, sad je tu Dušan Vlahović. Da li je sezona 22/23 konačno ta kada će se trofej Lige šampiona vratiti u Torino?

Di Maria je u svojoj trofejnoj karijeri nastupao za Rosario, Benfiku, Real Madrid, Mančester junajted i PSŽ!

Na 676 utakmica u svim takmičenjima postigao je 154 pogodka, dodao još 243 asistencije, te je na terenu proveo 45.469 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter