0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Kylian Mbappe (L) and Neymar (R) of Paris Saint-Germain celebrate after the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

BRAZILAC SE SELI U TORINO: „Moj cilj je jasan, osvajanje Lige šampiona sa PSŽ!

Objavljeno: 23.06.22 u 15:59

U prethodnim danima spominjao se odlazak sada već druge zvezde tima sa Parka prinčeva!

Nejmar se dovodio u vezu sa „starom damom“ iz Torina, nakon odlaska Dibale, napadčki potencijal Dušana Valhovića jednostavno nije dovoljan, te čelnici Juventusa žele podhitno da pojačaju napad. Brazilac ima suviše visoka primanja za bilo koji klub iz evropskih liga petice. U obzir dolazi samo pozajmica.

Vagner Riberio, agent blizak Nejmarovoj porodici je rekao sledeće:

-Nejmarov san je da podigne „ušati“ pehar Lige šampiona, i to se neće promeniti, uprkos svim spekulacijama da bi Nejmar mogao da napusti „grad svetosti“. Izuzetno je motivisan u nameri da svoj cilj ostvari.

Izgleda da Nejmar nema ništa protiv da bude druga palica u orkestru pod vodjstvom mlade zvezde Trikolora, Kilijana Mbapea. Izgleda da su se prioriteti u Nejmarovoj glavi promenili, jer Barselonu napustio upravo zbog želje da izadje iz senke Lionela Mesija, od koga je mladji.

Sada je došao u situaciju da „klinac“ ima veću ulogu u timu od njega.

Za PSŽ Nejmar je odigrao 144 utakmice u svim takmičenjima, postigao 100 pogodaka, dodao još 60 asistencija, na terenu je proveo ukupno 12.085 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter