0
Košarka

FOTO: FIBA

BASKETAŠI DOBILI RIVALA U POLUFINALU SVETSKOG PRVENSTVA: Biće to poseban meč – evo kada ga možemo gledati!

Objavljeno: 25.06.22 u 20:18

Biće to borba do poslednjeg daha.

Basketaši Srbije, još jednom su pokazali zašto su jedni od najboljih na svetu, pa su u četvrtfinalu Svetskog prvenstva savladali olimpijskog šampiona ekipu Letonije sa 22:17. Naša selekcija je samim tim izborila plasman u polufinale, a tamo će ih sačekati domaća reprezentacija Belgije koja je bila bolja od Poljske sa 18:14.

Ovo polufinale ćemo gledati kao prvo na programu od 18.10, dok ćemo drugi par dobiti nakon večerašnjih četvrtfinala. Na jednoj strani sastaće se Francuska i Holandija, dok će u četvrtom četvrtfinalu snage odmeriti SAD i Litvanija. Pobednici tih susreta, svoj meč će igrati sutra od 18.35.

FOTO: FIBA

Nema sumnje da naše basketaše očekuje velika borba protiv Belgije, iako su oni na papiru slabiji rival od Letonije, ne treba zaboraviti da su domaćini. Boje reprezentacije Srbije brane Dejan Majstorović, Marko Branković, Mihailo Vasić i Strahinja Stojačić. Naši momci su do sada na turniru zabeležili 5 pobeda iz 5 mečeva, a nadamo se da će tako nastaviti do kraja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter