2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STOLICA VIDEO MNOGO DOBRIH STVARI U IGRI PARTIZANA: Ipak, zbog jednog detalja je posebno zabrinut! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.22 u 21:52

Crno-beli su bili hrabri.

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvom pripremnom meču u Sloveniji od ekipe Kluža rezultatom 1:0. Jedini pogodak na ovom meču, postignut je u minutu nakon velike greške golmana Popovića. Po završetku prvog susreta na klupi Partizana, Ilija Stolica je izneo svoje utiske.

Ima mnogo stvari sa kojima mogu da budem zadovoljan, a posebno hrabrost koju su pokazivali u igri i ideju koju su tako brzo prihvatili. Mislim na način na koji su kontrolisali utakmicu protiv protivnika koji je šampion svoje zemlje, duže su zajedno, ovo im je treća utakmica već, a nama prva i način kako smo sa karakterom sa kojim smo postpupili i to raduje kao i momci koji su izdržali 90 minuta. Tu je problem što zabrinjava što se igrači zamotavaju u led i nadam se da neće biti ništa ozbiljno, a morali smo da preuzmemo rizik i da sačekamo ostatak ekipe tako da komplikovano jeste, ali šta da radimo idemo dalje, počeo je Stolica.

Takođe, strateg crno-belih istakao je da je video mnogo zanimljivih mladih igrača, kao i da je zadovoljan hrabrošću – koja je po njegovim rečima konstantno napadanje.

Za mene je hrabrost kada pokušavate stalno da napadate, da igrate. Mnogo zanimljivih mladih igrača i igrači koji su, ne mogu da kažem za mene iznenađenje, ali ono što me raduje, upravo najviše to, zaključio je Stolica nakon meča.

0
0

2 Komentara

  1. Na žalost auditorijuma, samo je on uvideo dobre strane, ove poluamaterske družine,,, skupljene na tramvajskoj stanici,,, a možda je i Iliev nešto zapazio,,,, bojim se biće im kasno,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter