0
Košarka

Kosarka-Kosarkaski Savez Srbije-Konferencija za medije i Trening-Press and Practice Training Beograd, 24.06.2022. foto: Starsport.rs ©

PETRUŠEV OTKRIO SVE KARTE: Evo šta bi presudilo u odabiru između Partizana i Zvezde – prvo će otići u Ameriku! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.22 u 22:43

Reprezentacija se okupila.

Košarkaška reprezentacija Srbije, počela je sa treninzima pred dva kvalifikaciona susreta za SP, a rivali će nam biti Letonija i Belgija. Svetislav Pešić, na konferenciji za medije, govorio je o statusu mnogih igrača kako za utakmice koje slede, tako i za Evropsko prvenstvo.

Mladi centar naše zemlje Filip Petrušev, ove godine se nije naigrao u Efesu, a ljubitelji košarke u Srbiji priuželjkuju njegov angažman u Partizanu ili Zvezdi. Nekadašnji košarkaš Mege je u razgovoru za medije otkrio kakvi su mu planovi za leto.

– Ništa, idem odmah posle reprezenatcije u Vegas na Letnju Ligu, da se priključim Filadelfiji i mislim da ću tek posle toga imati bolju sliku gde ću nastaviti karijeru, da li tamo ili ovde negde u Evropi, počeo je Petrušev.

Petruševa često vraćaju u Srbiju, kako u dres Zvezde, tako u dres Partizana, a Filip ističe da trenutno nema ideju gde će biti, samo želi da ima minutažu.

Dobro, vraćaju me svako malo, videćemo… Ne znam, videćemo, nemam uopšte ideju gde ću biti sledeće sezone. Meni se iskreno ne žuri nigde, ni da odem tamo ni da ostane movde. Voleo bih da, pošto se ove sezone nisam naigrao, da budem u ekipi gde ću igrati dosta na najvišem mogućem nivou, istakao je Petrušev i dodao:

– Ko god bude bio, mislim da će ta neka uloga koju dobijem presuditi, zaključio je Petrušev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter