0
Košarka

FOTO: STARSPORT

BASKETAŠI ZABELEŽILI DVE POBEDE NA SVETSKOM PRVENSTVU: Mnogi su očekivali lakše mečeve – kapiten nezadovoljan načinom igre! (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.22 u 09:06

Najbitniji mečevi tek slede.

Svetsko prvenstvo za basketaše koje se održava u Belgiji je polako počelo, a prvog dana, basketaši Srbije, zabeležili su dve pobede. Iako su mnogi očekivali da će Orlovi znatno lakše savladati Portoriko i Novi Zeland, rezultat oba duela na kraju to ne govori.

Srbija je slavila sa 21:19 u dve neizvesne završnice, a kapiten naše ekipe Dejan Majstorović, zaključio je da niko u timu nije zadovoljan igrom. On je analizirao uzroke problema, ali je istakao i da je bitno to što su pokazali karakter iako su u nekim momentima gubili.

Nismo zadovoljni načinom na koji smo igrali danas obe utakmice, a igrali smo protiv dve veoma snažne ekipe fizički i imali smo problema da ih zaustavimo pod košem, kao i da zagradimo koš, istakao je Majstorović i dodao:

Bitno je da smo pokazali karakter u oba basketa iako smo umeli da gubimo i sa po 5-6 poena razlike. Na kraju smo ostvarili dve veoma važne pobede za nas i nadamo se da ćemo podizati formu iz dana u dan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter