0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

AFRIČKI BISERI U CRVENO-BELOM: Nova pojačanja oduševljena Zvezdom! (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.22 u 16:18

Stanković pravi tim za narednu sezonu!

U novoj epizodi emisije serijala “Zvezda TV” možete čuti prve utiske dva nova pojačanja crveno-belih – Kingsa Kangve i Osmana Bukarija nakon potpisa ugovora.

Crvena zvezda iz godine u godinu postiže sjajne rezultate, kako na domaćoj sceni, tako i u evropskim takmičenjima. U minuloj sezoni izabranici Dejana Stankovića su osvojili “duplu krunu” drugi put zaredom, ali su novi izazovi već pred našim timom. Zvezda je sinonim za prvo mesto, a ciljevi su uvek najviši.

Kako bi podigli lestvicu na viši nivo u narednoj takmičarskoj godini u naš klub su stigla dva nova fudbalera – sjajni tehničar Kings Kangva i brzonogi Osman Bukari. Zambijac je u redove našeg kluba došao iz Arsenala iz Tule, a krase ga snažan šut, perfektan pregled igre i odlična kontrola lopte.

Sa druge strane internacionalac Gane je prethodno nosio dres belgijskog Genta i može da pokrije sve tri pozicije u ofanzivnom delu igre. Najbolje se snalazi na poziciji krilnog napadača gde do izražaja dolaze njegov dribling, eksplozivnost i brzina. Upravo prve utiske nakon potpisa ugovora Kangve i Bukarija sa našim trofejnim klubom možete pogledati u novom izdanju emisije “Zvezda TV” – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter