0
Evropske lige

UEFA Futsal-EURO 2016 Gianni Infantino FIFA Zdravko Mamic (L) and Ivan Curkovic Beograd, 13.02.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

MAMIĆ OSUO PALJBU PO 3 HRVATSKA REPREZENTATIVCA: Modrića sam ja doveo na ovaj nivo – nek kaže da ništa nisam ukrao!

Objavljeno: 20.06.22 u 17:38

„Uzeo sam ga kao izbeglicu.“

Nakon određenih dešavanja koja se povezuju sa porodicom Zdravka Mamića, on je održao konferenciju za medije, na kojoj je između ostalog pričao i o pojedinim hrvatskim fudbalerima. Mamić je najviše zamerio Luki Modriću, koji je prema njegovim rečima, tu gde jeste zbog njega, a prozvao je takođe Kovačića i Brozovića.

Znate li ko je doveo Modrića, Kovačića i Brozovića? Ovaj genije. Oni pronose slavu svetom, a nijedan se ne usudi da kaže nijednu lepu reč za mene. Ja sam ga uzeo u Dinamo kao izbeglicu, nikad u životu nisam dobio ulaznicu ili dres od njega. Ali ta veličina nema hrabrosti da sazove ovakvu konferenciju i kaže: Pa, bando jedna, ja znam da Mamić nije ništa ukrao. Ja sam podizao Modrića na noge i doveo ga na ovaj nivo, počeo je Mamić.

Potom je ispričao i kako je došlo do transfera Kovačića, po koga je navodno otišao u Linc, kao i u Dragovoljac po Brozovića. Mamić je siguran da ga svi oni poštuju i vole, ali je ljut što se plaše da „kažu neku lepu reč“ za njega.

Ja sam otišao po Kovačića u Linc i doveo ga u Dinamo, ja sam iz Dragovoljca doveo Brozovića. Danas njih trojica pronose slavu širom sveta, a nijedan se ne usudi da kaže lepu reč za mene jer bi bili zgaženi. Ja znam da me ti momci vole i poštuju, ali se plaše, zaključio je Mamić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter