7
Košarka

Luka Mitrovic Balsa Koprivica Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN ‘GLEDA U LEĐA’ ZVEZDI: ‘Crveno-beli’ pretekli najvećeg rivala po broju titula!

Objavljeno: 19.06.22 u 23:23

Definitivno nešto čemu su težili.

U okviru drugog meča finalne serije Košarkaške lige Srbije, snage su odmerili FMP i Crvena zvezda. Slavili su beogradski ‘crveno-beli’ i tako stigli do pehara namenjenog šampionu države.

FMP – Crvena zvezda 59:72

Ovo je za Crvenu zvezdu bio 22 pehar prvaka Srbije, čime su prestigli najvećeg rivala, ekipu Partizana koja ima 21 titulu prvaka države. ‘Crno-beli’ su šampioni Srbije poslednji put bili 2014. godine, od kada traje surova dominacija Crvene zvezde. Treba napomenuti da Partizan ove sezone nije učestvovao u Košarkaškoj ligi Srbije.

0
0

7 Komentara

  1. Grobar

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo si napisao, surova diktatura, ali ne sportska i fer, vec politicka i sudijska. Od dolaska Vucica na vlast zvezda je kao sampion u svim sportovima, pa i u klikerima. Skoro je to napisao jedan komsijski portal, da ovakvo sportsko nasilje nije vidjeno nigde do sad. Sporta u Srbiji nema.

    0
    0
    Odgovori
    • jedino PIB je nepogresivo merilo ko ima koliko titula ali svi se prave da ne znaju sta je to.Isto sto i JMBG za fizicka lica to j e nepromenjivo i nepogresivo

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter