2
Košarka

FOTO: FMP

SVE JE GOTOVO, CRVENA ZVEZDA OSVOJILA I TREĆI PEHAR U SEZONI: Radonjićev tim potvrdio status najboljeg u Srbiji! (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.22 u 21:54

Sjajan meč smo gledali!

U okviru drugog meča finalne serije Košarkaške lige Srbije, snage su odmerili FMP i Crvena zvezda.

Nakon prve četvrtine vodila je Crvena zvezda. Viđeno je 10 minuta ne preterano lepe košarke, a izabranici Dejana Radonjića su imali prednost od 9:15. Druga četvrtina donela je nešto lepšu košarku, a FMP je utakmicu pre svega sjajnom odbranom držao u egalu. Posle 20 minuta igre rezultat na semaforu je bio 31:34.

FOTO: FMP

Tokom prvog poluvremena istakli su se Radonjić i Pavićević sa sedam poena kod domaćeg sastava, dok su kod gostiju Kalinić i Ivanović ubacili po devet poena.

FOTO: FMP

Treća četvrtina je definitivno bila Zvezdina, jer su uspeli da naprave dvocifrenu razliku. Do kraja susreta Crvena zvezda je samo povećavala ili održala sigurnu prednost i tako očekivano došla do titule prvaka Srbije, jer je bila veliki favorit u ovoj seriji. FMP je pružio i više nego što je mogao, ali činjenica da im je pre nekoliko nedelja otišao ubedljivo najbolji igrač, odrazila se na njihovu igru.

FMP – Crvena zvezda 59:72

FMP: Radonjić 14p, Nerandžić 11p, Stepanović 11p

CZV: Ivanović 21p, Kalinić 12p

0
0

2 Komentara

  1. A u kom to sportu je neko drugi uspeo da se otme Vucicevom namestanju i maltretiranju drugih klubova. Ovo vreme ce ostati zapamceno kao najveca sramota sportske Srbije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter