0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

DIREKTOR JUNAJTEDA KRIŠOM SNIMAN NA SASTANKU: Isplivali šokantni detalji – evo koliko su potrošili na pojačanja! (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.22 u 16:16

Nije ni slutio da će ga snimiti.

Svedoci smo da je Mančester junajted u poslednje vreme pokušao sve kako bi se vratio na staze stare slave. U klub su ponovo doveli legendu Kristijana Ronalda, ali ni to nije bilo dovoljno za neki veći uspeh, dok su navijači konstantno izrazito nezadovoljni.

Izvršni direktor te ekipe Ričard Arnold saznao je da navijači spremaju protest u blizini njegove kuće u Češiru, pa je odlučio da sa njima sedne u lokalni pab i razgovara. U tom razgovoru, Arnold je otkrio da je Junajted potrošio čak milijardu funti na pojačanja u proteklih par godina, ali nije ni slutio da ga je jedan od navijača snimao.

Potrošili smo više nego bilo ko u Evropi. Nisam srećan sa tim gde se nalazimo. Nije mi lako, brine me kako ćemo da poslujemo u budućnosti. Loše smo trošili novac. Za ovo leto imamo obezbeđen novac za pojačanja. Za buduća ulaganja moraćemo da pronađemo investitore, istakao je Arnold.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter