0
Domaći fudbal

Luka Jovic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SIGURNO MU JE OBJASNIO NEKE STVARI: Novo pojačanje Zvezde i Luka Jović zajedno u kafiću! (FOTO)

Objavljeno: 17.06.22 u 21:28

Navijači ne kriju oduševljenje.

Nakon sezone u kojoj nije imao zapaženu ulogu, Luka Jović je iz Madrida stigao u Beograd zbog reprezentativnih obaveza. On je posetio jedan beogradski kafić na Vračaru, a tamo je naleteo na novo pojačanje Crvene zvezde Kingsa Kangvu.

Ovaj susret obeležen je i jednom fotografijom, koja se munjevitom brzinom širi društvenim mrežama i izaziva samo pozitivne reakcije. nema sumnje da je Jović udelio par saveta afričkom fudbaleru i tako mu dao vetar u leđa za izazove koji ga očekuju u dresu srpskog šampiona.

FOTO: Privatna arhiva

Kangva je među crveno-bele stigao 29. maja iz Arsenala iz Tule, a transfer je bio vredan oko milion evra, dok je sa srpskim šampionom potpisao ugovor na 4 godine.

Što se tiče našeg reprezentativca Luke Jovića, kako trenutno stoje stvari, on će narednu sezonu dočekati u drugom klubu. Nije Jović zadovoljan prilikom koju je dobio u Realu, a kao glavni kandidat za njegov angažman spominje se Fiorentina, koja ima itekako dobro iskustvo sa igračima sa Balkana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter