2
Košarka

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ ZABRINUO NAVIJAČE NAKON MEČA: Bitan košarkaš se povredio – propušta drugu utakmicu!

Objavljeno: 17.06.22 u 22:19

Peh za crveno-bele.

Jesu košarkaši Crvene zvezde ubedljivo savladali ekipu FMP Meridian u prvom meču finala KLS, čak 39 razlike, ali ih je na ovom susretu zadesio peh. Naime, Ostin Holins neće igrati u sledećem susretu nakon pada u trećoj četvrtini, a trener crveno-belih Dejan Radonjić, pozvao je na oprez, sa namerom da se njegovom timu ne ponovi situacija iz polufinalne serije.

Mislim da smo ozbiljno pristupili meču, bez obzira što smo u ovom finalu veliki favoriti. Imali smo kontrolu meča, što nam je bilo jako bitno, slavili smo i sad idemo u sledeći meč. Treba razmišljati i o situaciji koju smo imali protiv nekoliko dana. Isto smo u prvom meču igrali sjajno pa smo izgubili od Mege zbog katastrofalne igre u drugom duelu. Nadam se da se to neće desiti, počeo je Radonjić i dodao:

U ovakvoj situaciji najbitnije je da napravimo dobar pristup i ne dozvolimo da nam se desi situacija od pre nekoliko dana. Očekujem da će ekipa bez obzira što ćemo biti bez Holinsa odreagovati dovoljno dobro i nadam se da ćemo doći do još jedne pobede kojom ćemo završiti sezonu.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Ognjen Kuzmić sa 17 poena i 7 skokova, dok je na drugoj strani Tasić ubacio 19 poena uz takođe 7 uhvaćenih lopti.

0
0

2 Komentara

  1. Radonja cuti ne budi smesan. COVICEVA
    DINASTIJA klubova. Vi bi sa tri igraca pobedili
    mucenike sa ZELEZNIKA. Vasa mantra

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter