0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA BROJALA DO 110 I ODUVALA FMP: Crveno-beli korak bliže tituli, gosti nemoćni! (FOTO)

Objavljeno: 17.06.22 u 20:41

Crveno-beli pokazali silu.

Košarkaši Crvene zvezde su u prvom meču finalne serije KLS ubedljivo savladali ekipu FMP Meridian rezultatom 110:71. Izabranici Dejana Radonjića opravdali su i više nego izrazitu ulogu favorita, a pobednik se tokom čitavog meča nije dovodio u pitanje.

Crveno-beli su sigurnom igrom, od samog starta gradili prednost, dok mlada ekipa FMP-a ipak nije uspela da ih ugrozi. Nakon prve deonice rezultat je bio 24:18, dok je na poluvremenu Zvezda imala čak 24 poena prednosti (53:39).

Sjajna rola iskusnog Kuzmića za koga izabranici Nenada Stefanovića nisu imali rešenje, dodatno je doprinela odličnoj igri crveno-belih. Pantere su predvodili Tasić, Radonjić i Nerandžić, a u njihovoj igri itekako se video izostanak Brajsa Džonsa, koji je napustio klub iz Železnika pred start KLS.

Može se reći da je u trećoj deonici FMP Meridian pokazao zube, iako su je domaći dobili rezultatom 26:23, publika je mogla da vidi dobre poteze. Oba trenera su rasporedila minutažu, svi igrači su dobili svoju priliku, osim Stefana Lakića u gostujućem sastavu.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Ognjen Kuzmić sa 17 poena i 7 skokova, dok je na drugoj strani Tasić ubacio 19 poena uz takođe 7 uhvaćenih lopti.

FOTO: KLS/Screenshot
FOTO: KLS/Screenshot
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter