1
Košarka

Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ODRŽANA SEDNICA KLS, PRIČALO SE O PARTIZANU: Nije se pojavio niko iz crno-belih – ovo su zaključci!

Objavljeno: 15.06.22 u 19:55

Danas je u Kući košarke održana 148. sednica Predsedništva UK KLS.

Već uveliko je u toku plej-of KLS, a poznati su i finalisti. Naime Crvena zvezda je savladala Megu sa 2:1 i za titulu šampiona Srbije će se boriti sa ekipom FMP Meridian. Senku na ovo takmičenje bacilo je istupanje Partizana, koji nije bio zadovoljan mnogim stvarima, a danas je održana i sednica na kojoj su prisustvovali i predstavnici Saveza.

„Članovi Predsedništva UK KLS su se okupili kako bi izanalizirali trenutnu situaciju u plej-ofu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, odnosno odluku KK Partizan NIS da istupi iz takmičenja.

Predsedništvo je jednoglasno podržalo Dragutina Ilića, disciplinskog sudiju KLS, da samostalno i nezavisno a u skladu sa važećim propisima donese odluku vezano za KK Partizan NIS. Sednici su prisustvovali svi klubovi članovi predsedništva osim predstavnika kluba KK Partizan koji je uredno dobio poziv za istu.

Sednici je ispred Košarkaškog saveza Srbije prisustvovao potpredsednik za takmičenje Dušan Projović koji je učestvovao u radu. Ovom prilikom dogovoreno je da će KSS i KLS zajedno uložiti napore da se iz ove situacije izađe sa pravim rešenjem kao i to da će između KSS i KLS biti uspostavljena intezivnija saradnja sa ciljem da se košarka u Srbiji unapredi.“

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter