3
Domaći fudbal

Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.

ODGOVOR NA PITANJE KOJE SVAKOG NAVIJAČA ZANIMA: Vučić otkrio koliko ljudi navija za Partizan, a koliko za Crvenu zvezde – ovo su rezultati istraživanja!

Objavljeno: 15.06.22 u 12:57

Da ne bude više zabune.

Konstantno se u Srbiji govori o Zvezdi i Partizanu, ko je koliko novca dobio, ko za koga navija i ostalo… Sada, odgovore na ta pitanja dao nam je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je upozorio ‘večite’ rivale da će morati da izmire svoje obaveze prema državi na ime poreza, u suprotom im sledi stečaj, a više o tome pročitajte OVDE.

Takođe, predsednik Srbije je rekao da čak 91 odsto populacije Srbije navija za jedan od dva kluba sa Topčiderskog brda.

Morate da imate na umu da je to ukupno 91 odsto navijačke populacije u Srbiji, 56 – 35 prema poslednjem istraživanju, oni predstavljaju našu zemlju, kada nose NIS ili MTS na našim dresovima, oni promovišu naše kompanije, o stranim neću da pričam – rekao je Vučić i potom dodao:

– Velike su obaveze, šta god možemo da pomognemo, pomoći ćemo, ali oni svoje obaveze moraju da ispune. Verujemo da će imati velika primanja zbog Evrope, ali da ispunjavaju svoje obaveze u skladu sa reprogramom – naglasio je predsednik Srbije.

 

3
1

3 Komentara

  1. Niko u istoriji, nije više pomogao partizanu, nego ovaj delija, jeste pravnik ali poznaje i statistiku, a javno mnjenje mu servisira ažurno ovaj što duva na roze poze,,,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Tarabići su za vučića male bebe.
    Imam jedno ozbiljnije pitanje,koliko si ti predsedniče zadužio našu Srbiju,pusti ti ovu tvoju crvenu zvezdu i partizan to je sića.Koliko si ti nas zadužio i kod koga pod kojom kamatom???

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter