0
Domaći fudbal

referee sudija Milan Stefanovic (C) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Radnicki Nis Beograd, 22.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NIŠLIJE VERUJU U DOBRE REZULTATE: Na dostojan način ćemo prezentovati Niš i Srbiju u Evropi!

Objavljeno: 15.06.22 u 16:41

Ne opuštaju se, ali žele trijumf.

Srpski fudbalski klubovi, danas su dobili rivale u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a niški Radnički će u drugom kolu odmeriti snage sa pobednikom dvomeča Gzira (Malta) – Atletik (Andora). Na žrebu u Nionu, Radnički je predstavljao prvi čovek tog kluba Ivica Tončev, koji je istakao da će njegova ekipa dati svoj maksimum, ali i da će biti oprezni.

Neko može da kaže da smo imali sreće na žrebu i da podseti da je Radnički ranije već pobedio Gziru u kvalifikacijama, ali to ne mora ništa da znači. Na Malti se igra odličan fudbal i jako puno ulaže u njegov razvoj. Uostalom, ta ista Gzira je pre tri godine izbacila Hajduk iz Splita. Oni nisu lak protivnik, ali će Radnički da pruži svoj maksimum da ih pobedi i da igra i u trećem kolu kvalifikacija. U svakom slučaju, još ne znamo da li igramo protiv kluba sa Malte ili iz Andore, ali znam sigurno da ćemo dati svoj maksimum da na što bolji način prezentujemo Niš i Srbiju, istakao je Tončev.

O žrebu je govorio i predsednik Radničkog Dragan Marković Markoni, istakavši da je cilj kluba prolazak u treće kolo kvalifikacija za LK.

Radnički će učiniti sve kako bi spreman dočekao klub sa Malte ili iz Andore. Još se ne zna koji će od ova dva kluba biti naš protivnik, ali naš cilj je da prođemo drugo kolo kvalifikacija. Uspeli smo da očuvamo srž tima i da dovedemo nova pojačanja. Mi poštujemo svakog protivnika, ali nezavisno od toga ko bude, daćemo sve od sebe da ga pobedimo. Imamo lepo iskustvo sa Gzirom i voleli bi da sve to opet ponovimo. Naravno, sa istim rezultatom, zaključio je Marković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter