0
Fudbal

Lazar Arsic (C) and Srdjan Mijailovic (L) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Radnicki Nis Beograd, 02.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SRPSKI KLUBOVI DOBILI RIVALE U LIGI KONFERENCIJA: Kuglice bile na strani naših klubova, evo protiv koga će igrati Čukarički i Radnički!

Objavljeno: 15.06.22 u 14:22

Pored Crvene zvezde i Partizanu, u Evropi će ove godine od srpskih kluba igrati još Čukarički i Radnički iz Niša.

Danas je održan žreb za kvalifikacije za Ligu konferencija, a pomenuti klubovi su dobili svoje rivale.

Čukarički će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije igrati protiv ekipe Rasing Union. Prvi meč biće na programu 21. jula u Luksemburgu, a revanš nedelju dana kasnije na stadionu na Banovom brdu.

Brđani su bili u grupi povlašćenih ekipe, a pored Rasing Uniona potencijalni rivali bili još Đurgarden (Švedska), Levski (Bugarska), Puškaš Akademija (Mađarska) i pobednik meča Florijana (Malta)/Petrokub (Moldavija).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki)


Radnički je prošao odlično na žrebu, pošto će igrati protiv Gzire sa Malte ili Eskaldesa iz Andore, prvi meč je na strani, dok se drugi igra u Nišu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter