0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MIŠKO RAŽNATOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE IZBAČEN SA UTAKMICE: Evo šta je rekao sudiji, da li je ovo prestrogo?!

Objavljeno: 13.06.22 u 19:41

Vrlo čudna odluka.

Košarkaši Mege su savladali Crvenu zvezdu u drugoj utakmici polufinalne serije KLS-a, pa su obezbedili majstoricu u kojoj će se saznati ime drugog finaliste ovog takmičenja. Ovaj meč, pored sjajne igre izabranika Vladimira Jovanovića, obeležilo je i isključivanje iz publike najpoznatijeg evropskog menadžera Miška Ražnatovića.

Njega je sudija Uroš Nikolić odstranio iz hale, a Ražnatović je na svom Tviter nalogu otkrio zbog čega je došlo do toga.

Imajući u vidu da je moje jučerašnje isključenje izazvalo više interesovanja nego sva prethodna, pojašnjavam da se žestoki rečnik sastojao u šaljivoj konstataciji da se za faul Lazića, koji je sudija inače i odsvirao, u rukometu daju dva minuta isključenja. Toliko o žestini, napisao je Ražnatović na Tviteru.

Ova odluka srpskog arbitra izazvala je mnpštvo reakcija na društvenim mrežama. Mnogi ljubitelji košarke misle da je ovo prestrogo, uzevši u obzir šta sve navijači skandiraju sa tribina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter