3
Košarka

FOTO: STARSPORT

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA NA MEČU MEGE I ZVEZDE: Miško Ražnatović dobacivao sudiji, pa je zbog toga isključen sa utakmice!

Objavljeno: 12.06.22 u 15:24

Situacija koja se ne viđa često.

Uspeli su košarkaši Mege da danas prirede iznenađenje, pošto što su pobedili Crvenu zvezdu rezultatom 77:70 u drugom polufinalnom meču KLS.

Odluka o tome ko će se plasirati u finale pašće u utorak, a meč će se igrati u hali Aleksandar Nikolić.

Na današnjem meču između Mege i Crvene zvezde desila se jedna nesvakidašnja situacija, pošto je sa utakmice isključen najpoznatiji košarkaški agent u Evropi Miško Ražnatović.

Poznati menadžer je meč pratio sa svog mesta, te je u jednom trenutku nešto dobacio sudiji Urošu Nikoliću, koji je prekinuo utakmicu i otišao do zapisničkog stola, te je potom doneo odluku da Ražnatović bude isključen.

0
0

3 Komentara

    • Slučajno sam u Kragujevcu pre par godina prisustvovao mučnoj sceni kada je izvređao,psovao trenera ženske ekipe.Momak je ćutao i stajao mirno kao ukopan dok je slušao salvu uvreda na svoj račun.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter