0
Košarka

Marko Guduric Jan Vesely Euroleague, Evroliga, Kosarka, Basketball, Crvena Zvezda Red Star - Fenerbahce, Beograd, Srbija, Belgrade, Serbia on Jan. 7, 2021. 7.1.2021. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

FENERBAHČE ‘PRESLIŠAO’ PRVAKA EVROPE: Đorđević i Gudurić podigli pehar!

Objavljeno: 13.06.22 u 21:50

Pao je prvak Evrope!

Fenerbahče je na gostujućem terenu uspeo da savlada ekipu Anadolu Efesa i tako dođe do treće pobede u finalnoj seriji. Slavio je tim Aleksandra Đorđevića sa 3:1 u seriji i tako se popeo na tron, kao najbolja ekipa turskog šampionata.

Meč je okončan rezultatom 80:92, a najbolji u redovima pobedničkog tima bio je Jan Veseli sa 17 poena, dok je srpski reprezentativac Marko Gudurić dodao 16 poena. Kod Efesa su se istakli Singlton i Plajs sa po 17 poena, dok je Micić dodao 10 uz sedam asistencija.

Trener Fenerbahčea Aleksandar Đorđević mnogo je osporavan prethodnih dana u medijima zbog neuspeha u Evroligi, ali čini se da je sada svima ‘zapušio usta’!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter