0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - JANUARY 31: Head coach of Anadolu Efes Ergin Ataman looks on prior to the 2019/2020 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 22 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on January 31, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘IZJEDNAČENJE, PA POBEDA PRED NJIHOVIM NAVIJAČIMA’: Preti velikom rivalu!

Objavljeno: 12.06.22 u 08:23

Situacija je napeta!

Ekipa Anadolu Efesa je rezultatom 103:92 uspela da savlada Fenerbahče, a nakon meča dosta direktan i pomalo drzak bio je Ataman.

‘Večeras je bila utakmica kao da je evroligaška. Šejn Larkin je odradio neverovatan posao (37 poena). Fenerbahče je bio dobar u napadu, ali nije bilo onog ogromnog defanzivnog pritiska kao u prva dva meča. Atmosfera je bila normalna, uspeli smo da igramo svojim stilom.’ – rekao je da bi potom dodao:

‘Naši navijači su nas bodrili korektno, nisu se nikome rugali i govorili ružne reči. Kao što sam i ranije rekao, nikada se nećemo predati. Odsad, oni bi trebalo da budu zabrinuti. U ponedeljak ćemo izjednačiti, a onda ćemo pobediti u petoj utakmici u njihovoj dvorani’ – zaključio je Ergin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter