0
Košarka

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ OTKRIO ŠTA JE KLJUČ ZA FENOMENALNU IGRU: Lazarević želi sve da ponovi već u nedelju!

Objavljeno: 10.06.22 u 23:09

Lako su se oporavili od naporne serije sa Partizanom.

Crvena zvezda je prvi meč polufinala KLS-a odigrala protiv ekipe Mege, a u tom susretu, odnela je više nego laku pobedu. Rezultat je bio 114:78, a trener crveno-belih Dejan Radonjić je nakon utakmice istakao da je njegova ekipa iskoristila par dana pauze između finala ABA lige i početka KLS-a da se regeneriše.

Posle velike potrošnje i napora koje smo imali, iskoristili smo par dana da se regenerišemo koliko je moguće. Uz probleme sa povredama, koje srećom nisu bile ozbiljne, ušli smo u meč sa velikom energijom. Smatram da je proizvod toga kvalitet igre koji je rastao kako je meč odmicao. Veliki faktor naše energije bili su naši navijači koji su nas bodrili svih 40 minuta i dali veliki doprinos da igramo celu utakmicu sa velikom dozom energije, zaključio je Radonjić.

Svi košarkaši aktuelnog šampiona Srbije zabeležili su poene na ovom meču, dok je solidnu partiju odigrao Stefan Lazarević. On je uz 11 poena uhvatio 3 skoka i ukrao 3 lopte, a po završetku susreta otkrio je recept za pobedu, dok je potom zaključio da njegova ekipa želi da ponovi ovakvu igru i u nedelju.

Pre svega čestitam Megi na fer i korektnoj igri i mojoj ekipi na pobedi. Mislim da smo posle velike potrošnje odigrali sa velikom dozom energije i da je to bio ključ pobede. Nadam se da ćemo to ponoviti u nedelju.

Stefan Lazarevic Crvena Zvezda – Split, ABA liga, Regionalna Liga Septembar 24. 2021., Beograd, Srbija 24.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Nikola Ivanović sa 25 poena i 6 asistencija, dok je Dobrić postigao 16 poena. Dobru partiju pružili su Marković sa 14 poena i 11 asistencija, kao i Holins sa 14.

Na drugoj strani, Ružencev je uz 16 poena dodao i 6 skokova, a Boriša Simanić je meč završio sa 15 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter