0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA BEZ KALINIĆA I VOLTERSA POKAZALA SILU PROTIV MEGE: Crveno-beli ubacili 22 trojke, gosti nisu imali šanse! (FOTO)

Objavljeno: 10.06.22 u 21:33

Pobednik se nije dovodio u pitanje.

Košarkaši Crvene zvezde su učešće u KLS-u započeli na najbolji mogući način, ubedljivim trijumfom nad Megom. Rezultat je bio 114:78, a na terenu je od početka susreta postojao samo jedan tim.

Izabranici Dejana Radonjića, izašli su iz teške finalne serije ABA lige, gde im je rival bio Partizan. Crveno-beli su uspeli da slave sa 3:2, ali dokaz da su i dalje silno motivisani i raspoloženi za igru videli smo danas.

Iako u redovima Zvezde nije bilo Nejta Voltersa, koji je zbog privatnih obaveza otputovao u Ameriku, kao ni Nikole Kalinića, možda i najboljeg igrača ove ekipe, to se u igri nije primetilo. Sjajno prvo poluvreme odigrao je Nikola Ivanović, a košarkaši Mege jednostavno nisu imali rešenja za njega.

Prednost na velikoj pauzi iznosila je čak 19 razlike, a aktuelni šampion Srbije i regiona se na tome nije zaustavio. Crveno-beli su dali gas i u trećoj četvrtini, koju su dobili rezultatom 31:17 i tako uveća prednost na čak +36 pred poslednji period.

Tu je ritam utakmice malo pao, igralo se znatno opuštenije, ali je Zvezda na 4 minuta do kraja uspela da dođe do stotog poena.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Nikola Ivanović sa 25 poena i 6 asistencija, dok je Dobrić postigao 16 poena. Dobru partiju pružili su Marković sa 14 poena i 11 asistencija, kao i Holins sa 14.

Na drugoj strani, Ružencev je uz 16 poena dodao i 6 skokova, a Boriša Simanić je meč završio sa 15 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter