0
Košarka

FOTO: STARSPORT

OSTALO JE 0.4 SEKUNDE DO KRAJA, ALI TO NIJE PROBLEM: Branko Lazić oduševio Delije, ovakav pogodak se retko viđa! (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.22 u 21:53

Možda i koš sezone.

Čak ni najveći navijači Crvene zvezde nisu očekivali ovako lak početak KLS-a. Crveno-beli su u prvom meču polufinalne serije slavili protiv Mege sa čak 36 poena razlike, a ovaj susret obeležio je pogodak Branka Lazića pred sam kraj prvog poluvremena.

Ipak, način na koji su stigli do poslednjeg koša, ostavio je bez reči kako sve navijače u hali, tako i ljude koji ovaj meč prate preko malih ekrana. Na samo 0.4 sekunde do kraja, crveno-beli su imali aut ispod protivničkog koša.

Loptu u igru ubacio je Nikola Ivanović, koji je u ovom poluvremenu zabeležio čak 21 poen i očigledno je raspoložen za igru. On je sjajno uočio svog kapitena, koji je iskoristio zaista dobru blokadu Davidovca, vrhovima prstiju ubacivši loptu u koš.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je upravo Nikola Ivanović sa 25 poena i 6 asistencija, dok je Dobrić postigao 16 poena. Dobru partiju pružili su Marković sa 14 poena i 11 asistencija, kao i Holins sa 14.

Na drugoj strani, Ružencev je uz 16 poena dodao i 6 skokova, a Boriša Simanić je meč završio sa 15 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter