0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot/i.ilic14

SRBIN JE NA CENI: Dva velika evropska kluba žele Ivana Ilića

Objavljeno: 09.06.22 u 11:43

Srbin bi mogao da bude transferom nagrađen za dobru sezonu,

Ivan Ilić, srpski reprezentativac, nalazi se na meti nekoliko klubova, navode italijanski mediji. Bivši fudbaler Crvene zvezde je odigrao odličnu sezonu u Veroni, koja je otkupila njegov ugovor od Mančester sitija.

Prvi je želju za angažmanom srpskog internacionalca pokazao Lacio, čiji predsednik Klaudio Lotito Ilića vidi kao idealnog naslednika za Sergeja Milinkovića Savića koji bi u slučaju dobre ponude mogao da tokom leta napusti Rim.

Ipak, nije Lacio jedini. Kako piše list ‘Republika’, Borusija Dortmund se takođe uključila u trku u namerid a dovede Nišliju, te klub iz Rima sada sprema ponudu u vidu novčanog dela, ali i trampe, te bi u Veronu stigao Raul Mora.

Da podsetimo, Ivan Ilić je ove sezone odigrao 32 meča za Veronu, dao je jedan gol i imao četiri asistencije. Ovaj fudbaler veznog reda je karijeru počeo u rodnom Nišu, igrao je za mlađe kategorije Crvene zvezde odakle je u paketu sa rođenim bratom Lukom prodat Mančester sitiju. Igrao je kao pozajmljen fudbaler Građana za Bredu, a na pozajmici je bio i u Veroni koja ga je prošlog leta otkupila za sedam i po miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter