0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/Screenshot

RADONJIZAM PONOVO NA DELU: Trener Zvezde i ovog puta oduševio navijače – njegove reakcije su urnebesne! (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.22 u 12:36

Ovo pokazuje koliko je fokusiran.

Nakon što su se malo slegli utisci nakon treće uzastopne titule šampiona ABA lige, crveno-beli će u petak igrati polufinale KLS-a protiv Mege, a Zvezda je spremila veliko iznenađenje za svoje navijače. Ekipa Dejana Radonjića je u finalu regionalnog šampionata bila bolja od Partizana sa 3:2 u seriji, a upravo reakcije trenera crveno-belih, oduševile su navijače.

Naravno da mečeve koji mogu da vam odrede sudbinu nije lako voditi, a Radonjić to čini na jedan poseban način. Sigurno je da u nekim momentima trener Zvezde, nekada sjajan igrač, poželi da je u ulozi svojih igrača, a nakon poslednjeg susreta, na društvenim mrežama su se pojavili klipovi sa njegovim reakcijama.

Neki treneri vrlo mirno vode utakmicu, poput Etorea Mesine, pojedini poput najboljeg evropskog trenera Željka Obradovića srčano ulaze svaki detalj, a crnogorski stručnjak ima svoj specifičan stil.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter