1
Košarka

Crvena Zvezda - Partizan ABA liga finale May, 27. 2022. Belgrade Serbia. 27.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA ČASTI NAVIJAČE NAKON NOVOG ABA PRSTENA: U petak besplatan ulaz za sve – protivniku neće biti lako!

Objavljeno: 08.06.22 u 12:13

Sjajan potez crveno-belih.

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak su ostvarili glavni cilj ove sezone, odbranili titulu u regionalnoj ABA ligi i došli do šestog trofeja u ovom takmičenju. Oni su u finalnoj seriji regionalnog takmičenja savladali ekipi Partizana sa 3:2 u poebedama, a sada su spremili jedno veliko iznenađenje za sve navijače.

Vremena za odmor nakon ovog podviga nema, ekipa će na teren već u petak, na programu je prvi meč polufinala domaće lige protiv ekipe Mege. Utakmica se igra u hali Aleksandar Nikolić od 20 časova.

Ulaz na utakmicu biće slobodan, a Crvena zvezda želi da zajedno sa svojim navijačima proslavi veliki uspeh, biće to prilika i za sve kojima je crveno-bela boja u srcu da pozdrave sa tribina naše šampione koji su u ponedeljak u praznoj hali napravili podvig i stigli to trofeja, prstena ABA lige i Evrolige.

 

0
0

1 Komentara

  1. Predsednik je zaslužio sve titule fk cz i kk cz, ali krivci za sve sto se dešava Partizanu su njegove sluge, lažni navijaci našeg kluba koji vode fk i kk Partizan redovno , svake godine, na mesto iza crvene zvezde. Zamalo prvi, nikad prvi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter