0
Košarka

Kosarka Euroleague season 2017-2018 Crvena Zvezda v Fenerbahce Istanbul Marko Guduric (L) and Branko Lazic Beograd, 22.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GRK PLASIRAO SENZACIONALNU VEST: Marko Gudurić se vraća u Crvenu zvezdu – Delije u šoku, a sada se oglasio i Miško Ražnatović!

Objavljeno: 08.06.22 u 15:22

Oglasio se najpoznatiji košarkaški menadžer u Evropi.

Navijači Crvene zvezde ostali su u neverici kada se pojavila informacija da bi crveno-beli dres ponovo mogao da obuče njihov miljenik, Marko Gudurić.

Ovu vest plasirao je grčki košakršaki novinar i analitičar Serhios Spanos, ali ubrzo se javio najpoznatiji košarkaški agent u Evropi Miško Ražnatović.

Grči novinar je objavio da su u toku pregovori između Marka Gudurića i Crvene zvezde, međutim ispostavilo se da je u pitanju jedna velika dezinformacija.

– Ovaj tvit je MVP lažnih tvitova. Čestitam – napisao je Ražnatović na Tviteru i tako razočarao Delije.


Podsetimo, Marko Gudurić je bio Zvezdin igrač od 2013. do 2017. godine, kada je otišao u Fenerbahče za milion evropskih novčanica. U Turskoj je proveo dve godine, da bi potom u dresu Memfisa odigrao jednu sezonu u NBA ligi. Pre dve godine vratio se u redove turskog velikana, a ugovor sa Fenerom ima do narednog leta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter