1
Košarka

Alen Smailagic Ognjen Dobric Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZAŠTO JE OVOGODIŠNJI TROFEJ KOŠARKAŠKE SUPERLIGE NAJVAŽNIJI DO SADA: Ako Partizan bude igrao, gledaćemo fantastičnu borbu!

Objavljeno: 07.06.22 u 21:06

Ima posebnu draž.

Sinoćnja pobeda košarkaša Crvene zvezde nad Partizanom, zatvorila je još jednu sezonu u ABA ligi, ali još uvek nije kraj sezone. Nakon evropskih i regionalnog takmičenja, na samom kraju, red dolazi i na završnicu KLS-a.

Ako je sudeći prema rečima Željka Obradovića na konferenciji za medije nakon majstorice, još uvek nije sigurno da li će Partizan igrati ovo takmičenje. Naime, on je istakao da će se voditi razgovori unutar tima i da se još uvek ne zna ništa.

Partizan – Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 3.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ipak, ovogodišnji trofej šampiona Srbije ima posebnu draž, jer su oba večita rivala trenutno izjednačena sa po 21 titulom. Crno-beli su imali ubedljivu prednost, ali pošto ovaj trofej nisu osvojili još od 2014. godine, Zvezda je prošle sezone uspela da se izjednači sa njima.

Sve u svemu, ako crno-beli odluče da igraju, što se negde i očekuje, u polufinalu će se sastati sa FMP-om, dok će Mega odmeriti snage sa Crvenom zvezdom.

0
0

1 Komentara

  1. Jaka stvar naša liga.To je izgubilo interes kada je cović naterao Partizan da igra ABA ligu.Izgubili pravo da sampion igra Euro ligu.Zbog čega igrati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter