4
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

POGLEDAJTE KAKVOG JE MAĐIONIČARA DOVELA ZVEZDA: Kangva zatresao mrežu iz slobodnjaka srušivši Bena i Komore! (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.22 u 20:39

Navijači se nadaju ovakvim potezima.

Fudbaleri Zambije su u drugom kolu kvalifikacija za Afrički kup nacija savladali Komorska Ostrva rezultatom 2:1. Pravi heroj ovog trijumfa je novi igrač Crvene zvezde Kings Kangva, koji je iz slobodnog udarca doneo pobedu svom timu.

O važnosti ovog susreta ne treba posebno pričati, jer će ove dve reprezentacije zasigurno voditi borbu za drugo mesto u grupi, koje kao i prvo, vodi u narednu fazu, a sada Zambija ima značajnu prednost. Naravno, sve je to pod uslovom da Obala Slonovače, koja je ogroman favorit, opravda tu ulogu u nastavku kvalifikacija.

Zambija, koja je pre ovog meča važila za jači tim, lošije je startovala, pa je nakon greške odbrane, još jedan fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben, zatresao njihovu mrežu za vođstvo Komora. Ipak, izjednačenje smo videli već do poluvremena, a precizan je bio Mvepu fudbaler Brajtona.

Ono što je Zambiji donelo trijumf, a navijačima Zvezde veliku radost dogodilo se u drugom poluvremenu. Naime, novi fudbaler crveno-belih Evans Kings Kangva, postao je heroj nacije kada je sa nekih 25 metara iz slobodnog udarca zatresao mrežu protivnika za 2:1.

Nakon osvojene nove duple krune, jasno je da se Zvezda ne zaustavlja, pa deluje da će Kangva biti sjajno pojačanje.

0
0

4 Komentara

  1. Javljaju se razni prevaranti, cirkuzanti, mediokriteti…pogledajte tog kvangu. on i nema građu fudbalera. a ima nešto i u nauci o imenima. on sa takvim imenom može eventualno da bude vodič za safari. Pa to je šou!

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahahaha, kakva mađija, čovek dao gol iz slobodnog udarca po nekoj tamo afričkoj grbavici. On može samo da bude mađioničar u smislu glavnog vrača u svom selu. Čekam samo da dođe i počne zvezdani da spravlja neke meleme i vradžbine, a Stankela viče DAJ JOŠ! Pišancija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter